Over mij



Over mij
Ik ben Sarah en ik heb twee grote passies: in de keuken staan en zo duurzaam mogelijk leven! Ik vind het fantastisch om duurzaam leven lekker, leuk en makkelijk te maken. Je ziet me vaak door tweedehands winkels struinen of op zoek naar een nieuwe vegan hotspot. Ik sta natuurlijk ook vaak in de keuken en daar experimenteer ik met nieuwe gerechten en technieken. Over deze onderwerpen zie je genoeg artikelen terug op mijn site, maar achter de schermen ben ik ook met andere dingen bezig. Ik ben een beetje het type ''veel energie, veel projecten''. Zo produceer ik ook de podcast ''De Wereldverbeteraar'' waar ik praat over hoe je als individu de wereld mooier kan maken en stigma's de wereld uit kunt helpen. Ook lees ik graag en mijn boekenkast staat vol met sciencefiction, romans en filosofie. 

Over mijn blog
Al sinds ik klein ben, ben ik gek op koken en bakken. Vroeger waren dat vooral makkelijke witte broodjes en bakmixen, maar inmiddels zijn mijn skills wel iets beter geworden! Ik begon op de middelbare school zelf recepten te creëren en mijn skills komen dan ook echt voort uit oefening. Ik geloof dan dus ook dat iedereen kan koken of bakken en dat iedereen hier beter in kan worden! na het meedoen aan een aantal bakwedstrijden (zie bovenstaande foto!) besloot ik ''Sarah's groene keuken'' te maken: om mijn recepten en tips met jou te delen. Groen, omdat ik veganistische recepten deel. Veganistisch eten heeft geen dierenleed en is het duurzaamste voedingspatroon. Je vind hier dus gerechten die lekker, makkelijk én goed voor de wereld zijn. Groen kan je ook buiten de keuken zijn, en daarom vind je hier ook artikelen over duurzaam leven. Of je nu al jaren veganistisch leeft of juist op zoek bent naar praktische tips om wat groener te worden, je bent van harte welkom!

No comments:

Post a Comment