Sunday, July 2, 2017

Foto's juni: foodtrucks, picknicken en PINKPOPVandaag eens iets anders, ik laat jullie een aantal foto's zien die ik de afgelopen tijd gemaakt heb. Ik wil actiever worden op mijn blog en ook wat vaker persoonlijke dingen plaatsen! Nu colleges voorbij zijn heb ik daar hopelijk ook wat meer tijd voor. Anyway, vandaag wat foto's van de afgelopen tijd. Het was onder andere weer tijd om bloed te doneren, ik ging picknicken en ik bezocht voor het eerst Pinkpop.Met mijn vriend en zijn vader gingen we hun hondjes uitlaten in het bos. Ten eerste is dit echt een mooi bos en ten tweede ben ik echt dol op hun puppies, ze zijn zo leuk! Ik heb zelf alleen een kat die ook heel lief is maar een kat is toch heel anders qua energie dan een hond. Deze puppies zijn zo enthousiast! :)
Samen met mijn vader en zusje ging ik picknicken bij de IJssel. Het was erg lekker weer dus we namen wat salades mee en genoten hier van de rust en de zon.


Even een foto gemaakt van de Peperbus toen ik naar mijn werk liep in Zwolle. Ik kwam eerst niet zo vaak meer in Zwolle vanwege mijn studie in Utrecht, maar nu ik in het weekend in Zwolle werk merk ik hoe leuk ik de stad vind!

Ik nam van mijn werk een lekkere vruchtenvlaai met bavarois mee voor mijn schoonfamilie. Ik heb zelf ook een stukje gehad en hij was heel lekker.
Ik ging maandag naar het ziekenhuis om bloed te doneren. Dit doe ik sinds december, dit was dus de tweede keer dat ik doneerde. De eerste keer ging het prima, maar ik had nu wat minder geluk...vanwege de warmte werd ik heel misselijk en duizelig na het bloed geven. Na even gelegen te hebben ging het gelukkig beter. Ik raad overigens iedereen aan om bloeddonor te worden, er is een groot tekort in sommige plekken aan bloeddonors! Bovendien is het maar 3-5 keer per jaar (ligt eraan of je man of vrouw bent) en het is binnen tien minuutjes gepiept. Kleine moeite, groot plezier.

Ik ging heerlijk uit eten met mijn schoonfamilie. We aten Aziatische tapas, ik was een beetje bang voor een soort mega sushi vreettent concept, maar het was heel leuk (en lekker)! We aten bij Jing, het is binnen gezellig ingericht en het eten was boven verwachting lekker. Vooral de sushi met avocado en de vega loempiaatjes vond ik lekker. Er is overigens genoeg vega aanbod, al eet ik heel af en toe ook wel vis.

Samen met mijn vriend ging ik naar TREK foodtruckfestival in het Griftpark in Utrecht. Het was heerlijk weer dus iedereen was in een goed humeur. Ik had een bietenburger op een bapao broodje, de burger was erg lekker maar het broodje was vrij smakeloos. Ook deelden we een pizza en een bakje churros.Deze leuke kaart had ik in Rome gekocht! Elke keer als ik ernaar kijk denk ik aan hoe leuk we het in Rome hadden.

Om maar even in de Italiaanse sferen te blijven, maakte ik de dag voordat we naar pinkpop gingen lekkere pizza met de bodems van Magioni. We hadden de bloemkoolbodems die we allemaal erg lekker vonden, maar ze worden wel een beetje zompig als je er veel kaas op doet.

Tijd voor Pinkpop! Ondanks dat het echt een hele lange reis was en ik veel last had van mijn rug, was het een heel leuk weekend.

Anne-Marie vond ik boven verwachting leuk! Een coole chick die live heel goed zong.Het toppunt van het weekend was toch wel Imagine Dragons. We hebben Birdy helaas moeten skippen omdat we zo graag vooraan wilden staan. Maar dan heb je ook wat, want ik stond mega dichtbij. Ze waren zoals altijd weer ontzettend goed live! Dit was de vierde keer dat ik ze live zag, maar ze deden nu ook wat liedjes van hun nieuwe album, dus dat was extra leuk.
Er stonden foodtrucks op het festivalterrein waar je eten kon halen. Dit was de lekkerste van het weekend: Vega met ballen. Ik had de heerlijke noten kaas balletjes, leek qua structuur op falafel maar dan nog lekkerder. Ook de falafel heb ik geproefd want die had mijn vriend, die was ook lekker maar de noten kaas balletjes waren echt het aller lekkerst. Ik heb begrepen dat ze ook wel eens op festivals zijn, dus kom je deze truck tegen, haal wat lekkers!

Het vega aanbod was sowieso heel goed op Pinkpop! Er waren o.a. vega curry's, tosties, wraps en burgers. Genoeg keuze dus. 
Ook Gerson Main vonden we erg leuk. Hij trad op in een parkje op het festivalterrein waar een hele chille sfeer was.


De laatste tijd probeer ik weer vaker iets van yoga of meditatie te doen. Ik word er rustiger van en het helpt ook goed tegen rugpijn. En deze leuke legging van de Primark helpt daar natuurlijk ook bij.

Verder ben ik afgelopen week verhuist naar Utrecht! Ik zit midden in het centrum dus daar ben ik heel blij mee.


Ik ging dus even winkelen om wat dingen voor mijn kamer te kopen. Bij Primark kwam ik deze leuke bordjes van Harry Potter tegen. Ik heb ze niet meegenomen omdat ik dat touw ertussen niet zo mooi vind, maar leuk zijn ze wel.

En ik zit te twijfelen over welk nieuw kookboek ik zal kopen. Ik heb al een tijd een boekenbon en ik wil een vega kookboek, het liefst iets Oosters of Indiaas. Deze zag ik in de boekhandel liggen en zag er ook mooi uit, maar er staan vooral pasta gerechten in.

Dit waren dan wat foto's van de afgelopen tijd! Laat me weten of jullie dit leuk vinden en ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat.

1 comment:

  1. Dat Rome-kaartje is echt supermooi! Lijkt net alsof je het zelfgetekend hebt :) En gaaf dat je naar Pinkpop was, wauw!

    ReplyDelete